Warning: Undefined variable $title_size in /var/www/vhosts/ribesalat.com/httpdocs/wp-content/themes/ribesalat-theme/includes/modules.php on line 127

Warning: Undefined variable $title_image_position in /var/www/vhosts/ribesalat.com/httpdocs/wp-content/themes/ribesalat-theme/includes/modules.php on line 128

Warning: Undefined variable $title_image_position in /var/www/vhosts/ribesalat.com/httpdocs/wp-content/themes/ribesalat-theme/includes/modules.php on line 130

RibéSalat, en col·laboració amb Adecaff, ha dissenyat un producte específic per cobrir a les empreses del sector esportiu davant qualsevol amenaça cibernètica.

L'assegurança Cyber s'ha convertit en un producte imprescindible per a la seguretat i operativitat de totes les empreses indistintament de la seva naturalesa. En una realitat de dependència digital i operabilitat tecnològica permanent que permet tant protegir l'empresa com als seus clients.

Qué oferim?

Protecció i serveis especialitzats que es requereixen en la previsió i lluita front els atacs cibernètics que comprometen l'operabilitat i continuïtat de l'empresa.

Per què has de tenir-ho?

Perquè algunes de les exposicions adherides al Cyberatac son: Crisi de sistema, Crisi reputacional, Crisi financera, Crisi legal, Servei de prevenció, Servei de resposta i Servei d'assegurança.

Les principals cobertures Cyber:

  • Gestió d'Incidents i 1era resposta.
  • Cobertura en Matèria de Protecció de Dades.
  • Cobertura en Responsabilitat per Ús, Tractament d'Informació i Activitat en Mitjans Digitals.
  • Cobertura d'esdeveniments de ciberseguretat com l'Extorsió Cibernètica, Frau de Telecomunicacions, Suplantació d'Identitat i Ransomware, entre altres.
  • Cobertura per a la Pèrdua de Beneficis i Interrupció de Negoci
  • Cobertura per a la dependència del client amb els seus Proveïdors Externs de Serveis (PES).

Quin cost té?

Varia segons la facturació de l'empresa, la seva activitat, estructura, així com també depèn del sector, jurisdicció, exposició del risc i apetit del client.

 

Per a més informació pot enviar un mail a [email protected]

#InspirarParaGanar

Coneix la nostra campanya de suport a l’esport femení. #InspirarParaGanar no és només un missatge d’inspiració per a les dones, sinó de conscienciació de la desigualtat de l’entorn esportiu i la voluntat d’escurçar el camí que encara queda per recórrer.